Alfakassan logga in

Mina sidor – Alfakassan

Alfakassan

Har du frågor om Mina sidor? Vanliga frågor och svar hittar du här. Om du har problem med att logga in kan du läsa våra tips på vad du kan göra.

På Mina sidor kan du ansöka om ersättning, fylla i din tidrapport eller skicka meddelanden direkt till oss på Alfa-kassan.

Mina sidor – Alfakassan

Alfakassan

1 Vad är Mina sidor? Mina sidor är e-tjänsten för dig som vill ansöka om …

Om du inte kan logga in på Mina sidor – Alfakassan

Alfakassan

20 jan. 2023 — Surfa inte i privat läge. Chrome på dator – välj Sekretess och …

Alfakassan

Alfa-kassan är en a-kassa som välkomnar alla oavsett yrke eller anställningsform. Få trygghet mellan jobben och anslut dig redan idag! … Logga in på:.

Alfa-kassan är en a-kassa som välkomnar alla oavsett yrke eller anställningsform. Få trygghet mellan jobben och anslut dig redan idag!

Kontakta oss – Alfakassan

Alfakassan

Har du frågor om din anslutning? Är du ansluten till Alfa-kassan kan du logga in på vår e-tjänst Min anslutning och skicka ett meddelande direkt till oss.

Om oss – Alfakassan

Alfakassan

20 jan. 2023 — Alfa-kassan är en av Sveriges 24 a-kassor. Vi är inte bundna till något fackförbund eller andra intresseorganisationer.

Alfa-kassan är en av Sveriges 24 a-kassor. Vi är inte bundna till något fackförbund och du kan gå med oavsett vilket yrke du har.

Tidrapport – Alfakassan

Alfakassan

1 När måste jag skicka in min tidrapport? Skicka in din tidrapport senast måndag för att få utbetalning torsdag samma vecka. Utbetalningar sker vanligtvis varje …

Här kan du läsa våra vanligaste frågor och svar om hur du fyller i din tidrapport när du söker ersättning från Alfa-kassan.

Gå med hos oss – Alfakassan

Alfakassan

20 jan. 2023 — Alfa-kassan är en a-kassa som är fristående från fackförbund. Du kan gå med hos oss oavsett vilket yrke du har och det kostar 150 kronor i …

Gå med i Alfa-kassan. Till oss är alla välkomna oavsett yrke. Vi är inte bundna till något fackförbund. Det kostar 150 kronor i månaden.

Ansökan om ersättning – Alfakassan

Alfakassan

Skicka in intyg för all sysselsättning som du har haft under den perioden. Om du har arbetat ska du skicka in arbetsgivarintyg. Om du har studerat ska du skicka …

Anslutning – Alfakassan

Alfakassan

Logga in på: Mina sidor · Min anslutning. Sök på Alfa-kassan. Sök efter: Hem · Gå med · Om du blir arbetslös · Ersättning · Blanketter · Om oss …

Keywords: alfakassan logga in, alfa kassan logga in, alfa kassa logga in